HAK‘lı MÜŞTERİ

HAKMAR’ın müşteri memnuniyeti politikasının temelini “Müşteri Odaklılık” oluşturur. Müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda süreçlerimizi sürekli iyileştirir ve müşterilerimizle uzun süreli ilişkiler kurmayı hedefleriz.

Müşteri memnuniyetini kalıcı kılmak için, müşteri şartlarının karşılanıp karşılanmadığı ve müşterinin değişen beklentileri ölçülüp değerlendirilerek tüm çalışanlara duyurulur, ürün geliştirme çalışmaları yapılır, sunulan ürünle ilgili en ufak memnuniyetsizlik ciddiye alınarak iyileştirme faaliyetleri gerçekleştirilir.

Müşterilerimizin her türlü geri bildirimi tarafımızca hediye olarak algılanır. Uzun yıllara dayanan deneyimimiz ve müşteri odaklı hizmetimizle sahip olduğumuz tüm kaynakları bu geri bildirimleri “müşteri memnuniyeti“ne dönüştürmek üzere kullanırız.

Kalite Yönetimi

Mutlak müşteri memnuniyetine olan inancı, beklentileri hızlı bir şekilde karşılaması; işinin uzmanı, nazik ve güler yüzlü personeli sayesinde müşterilerinin güvenini bir kazanç bilen Hakmar, üretim ve satıştaki gıda güvenliği, hijyen ve kalitesinden asla taviz vermemektedir.

KALİTE

HAKMAR Ailesi olarak sizlere her zaman en kaliteli hizmeti sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok iyi biliyoruz ki, kalite asla bir tesadüf değil, daima müşteri memnuniyetinin en üst seviyede hedeflendiği akıllı bir gayretin sonucudur.

GÜVEN

Yemediğimizi yedirmeyiz ilkesiyle çıktığımız bu yolda markalarımıza gösterdiğimiz özeni, sizlere güven olarak sunmamız da bir tesadüf değil aksine tüketicilerimize, müşterilerimize gösterdiğimiz önem ve değerin sonucudur.

LEZZET

Yemediğimizi yedirmediğimiz gibi, lezzetini beğenmediğimiz ürünü de sunmuyoruz. Doğru malzemeyi, doğru zamanda, doğru şekilde bir araya getiriyoruz. Her şeyin tazesini kullanıyor, en uygun şekilde ilk elden sizlere sunuyoruz.

MUTLULUK

Her zaman daha mutlu müşteriler ve kocaman gülümsemelerle hizmet üretmek için çaba gösteriyoruz. Mutluluğun paylaştıkça çoğaldığına inanıp, her sabah yeni bir heyecan ve mutlulukla açıyoruz kapılarımızı müşterilerimize.

Bu sorumluluklar çerçevesinde, modern teknolojik ekipmanlarla donatılmış entegre tesislerinde; gıda güvenliği ve kalite politikası doğrultusunda üretim yapmakta ve bu inançla ürünleri müşterilerimize sunmaktayız.